Регенеративен U1000 matrix драјв

Ултракомпактниот Yaskawa matrix драјв од U1000 серија е енергетски ефикасен AC драјв базиран на најнова matrix технологија на конверзија. Со потполн капацитет за регенерација на моќност, тоа е Вашиот прв избор за иновативно енергетски ефикасно решение со или без регенерација на моќност.

Класа сам по себе

Регенеративниот U1000 matrix драјв со ниски хармоници е полн погодок за апликации со барања за регенерација на моќност и ниски хармоници, како на пр.: лифтови, HVAC, центрифуги, итн.

Ви нуди прецизна контрола на индукциони мотори и мотори со перманентен магнет со или без енкодер, и високо ефикасна AC/AC конверзија.

Драјвот U1000 има голем потенцијал за заштеда на енергија така што може да работи потполно регенеративно.

Сакате да набавите наши опрема?

Исплатливи бенефити

U1000 исплатливи бенефити

Драјвот U1000 Ви нуди исплатливи бенефити преку поедноставна инсталација и помали барања за простор.

Вградената тастатура со поддршка на 13 јазици овозможува негова конекција за неколку минути.

Драјвот U1000 е најдобро решение за ниски хармоници во една единица. Нема потреба од додатни надворешни филтери на хармоници кои исполнуваат IEEE 519 насоки.

Карактеристики

 • Прецизна контрола на мотор со или без енкодер
 • Ефикасна AC/AC конверзија
 • Вграден EMC филтер
 • Висока ефикасност (Фактор на моќност: 0.98)
 • Без трошоци за одржување во следните 10 години
 • Едноставна работа
 • Енергетска ефикасност
 • Environmental friendliness
U1000 апликации

Сакате да дознаете повеќе?

matrix converter U1000 Yaskawa

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other news