Samba и Jazz програмабилни контролери од Unitronics

Unitronics Ви нуди Samba и Jazz PLC модели за интуитивна контрола на процеси. Samba моделите се поддржани од бесплатен VisiLogic софтвер.

Изберете Samba за одличен сооднос цена/перформанс

Изберете одличен сооднос цена/перформанс со наградуваната Samba серија – совршено погодна за секоја мала машина или поедноставен проект со квалитетен PLC контролер и HMI интерфејс со висока резолуција. Достапни се RA22 и TA22 конфигурации со аналогни влезови (PT100, 0-10 V, 4-20 mA. 0-20 mA).

Модели:

 • 12 дигитални влезови,
 • 2 аналогни влезови,
 • 2 PT100 / TC влезови,
 • 8 релејни излези,
 • 2 аналогни излези
 • 12 дигитални влезови,
 • 2 аналогни влезови,
 • 2 PT100 / TC влезови,
 • 8 транзисторски излези,
 • 2 аналогни излези
Прочитајте успешни приказни

Сакате да набавите наши PLC опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница
Unitronics Samba Jazz VisiLogic софтвер

Сакате да заштедите време за развој?

Најавете се за бесплатна VisiLogic обука

Изберете Jazz за I/O терминали со висока брзина

Идеален избор за апликации со брзи влезови и излези, лесна програмабилна контрола, и текстуален дисплеј. Новите JZ20-J-T20HS и JZ20-J-R16HS модели поддржуваат EtherNet експанзионен модул за MODBUS / TCP и PC-PLC комуникација.

Новите Jazz модели се програмираат со бесплатната U90 софтверска алатка.

Модели:

 • 6 дигитални влезови вклучувајќи 3 High-speed влезови (HSC / вртлив енкодер) ,
 • 2 аналогни / дигитални влезови,
 • 2 аналогни влезови,
 • 10 транзисторски излези вклучувајќи 3 High-speed излези (2 x 32kHz или 3 x 3kHz)
 • 6 дигитални влезови вклучувајќи 3 High-speed влезови (HSC / вртлив енкодер),
 • 2 аналогни / дигитални влезови,
 • 2 аналогни влезови,
 • 6 релејни излези

Сакате да дознаете повеќе?

Unitronics PLC family

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news