Unitronics контролер Vision700 серија

Светски признаената компанија Unitronics ја произведе Vision700™ серијата на PLC контролери за да задоволи што поширок круг на корисници.

Моќен PLC контролер кој може да си го дозволите

Vision700 контролерот има 7” колор екран на допир, кој им нуди на инженерите современ изглед и моќен контролер за релативно ниска цена. Серијата Vision700 има вграден Ethernet порт со 8 socket-и кои овозможуваат симултана комуникација на 8 уреди.

Погледнете ги карактеристиките на V700 серијата:

 • I / O: додатни модули
 • I / O типови: дигитални (енкодер влезови и PWM излези), аналогни, температурни
 • 2 MB логика, 60 MB графика, 1 MB фонт
 • Временски циклус: 9µsec / 1K за класични апликации
 • Микро SD картичка
 • Податочни рецепти и Logging преку Data Tables
 • ‘Touch’ функција доделена за сите текстуални и графички елементи
 • 7 ″ 65,536 (16-bit) TFT, LCD колор екран на допир (800 x 480)
 • Виртуелна тастатура
 • До 1024 кориснички екрани
 • LCD дисплеј
 • Библиотека од слики
 • Вградени аларм екрани
 • Info режим: преглед / модификација на I / O состојби и вредности на променливи преку панел
 • Ethernet via TCP/IP
 • Веб сервер: online работа со PLC
 • Праќање е-пошта
 • Праќање SMS
 • GPRS/GSM/CDMA
 • OPC/DDE сервер
 • Далечински пристап преку Remote Access
 • Поддржува MODBUS протокол
 • CANbus: CANopen, UniCAN, SAE J1939…
 • DF1 Slave
 • COM порти: 1 x RS232 / RS485; 1 x USB порт за програмирање; 1 x експанзивен порт
 • До 24 вградени самонагодувачки PID јамки
 • Data Tables карактеристика за динамички податочни рецепти и logging
 • Лесна префрлување помеѓу рецепти или менија преку тастери за инстант активација на посакуван процес преку HMI дисплеј
 • HMI дисплеј со вградена библиотека од слики
 • Долг потисок на екранот за Info режим како специјален режим за работа со контролерот
 • 10kHz влезови за конекција со ВФ мерни компоненти, фреквентни мерни компоненти, или енкодери
 • Брзи излези за контрола на степ мотори или PID апликации со PWM излези
 • Вградена виртуелна тастатура

Сакате да набавите наши PLC опрема?

Модули по Ваша мерка

 • I/O expansion modules Vision700 controller Unitronics
 • I/O expansion modules Vision700 controller Unitronics
 • I/O expansion modules Vision700 controller Unitronics
Snap-in I/O модули

Сакате да дознаете повеќе?

Vision V700 Contoller Unitronics

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news