Unitronics Samba PLC контролер

Зголемете ја Вашата конкурентна предност со Samba, Unitronics  интегрираниот PLC + HMI контролер. Достапните 3.5″/4.3″/7″ HMI 16-bit екрани на допир овозможуваат запис на податоци и приказ на податочни променливи, графици, и екрани на аларми. Samba серијата Ви нуди широк спектар на карактеристики, влезови и излези, итн. Преку USB, RS 232/485, Ethernet или CANbus може да пристапите до овој PLC контролер.

Samba 3.5″ за OEM машини со ограничен простор

 • Колор екран на допир: 3.5” 320 x 240 px
 • Графички приказ на вредности
 • Вградени екрани за аларми
 • Детекција на проблеми преку панел, а не преку компјутер
 • I/O: дигитални, аналогни, PWM
 • 2 независни самоприлагодливи PID јамки
 • Податочни рецепти и работа со податоци преку Data Tables
 • GPRS/GSM
 • Ethernet TCP/IP
 • Праќање SMS, е-пошта
 • Далечински пристап
 • MODBUS, CANbus, CANopen, UniCAN, SAE J1939
 • DF1 Slave
 • RS232 порта
 • 2 порти за модули: 1 x сериска (RS232 / RS485) / Ethernet + 1 x CANbus

Сакате да набавите наши PLC опрема?

Samba 4.3″ за мали индустриски машини

 • Колор екран на допир: 4.3″ ”480 x 272 px
 • Графички приказ на вредности
 • Вградени екрани за аларми
 • Детекција на проблеми преку панел, а не преку компјутер
 • I / O: дигитални, аналогни, PWM
 • 2 независни самоприлагодливи PID јамки
 • Податочни рецепти и запис на податоци преку Data Tables
 • GPRS/GSM
 • Ethernet TCP/IP
 • Праќање SMS, е-пошта
 • Далечински пристап
 • MODBUS, CANbus, CANopen, UniCAN, SAE J1939
 • DF1 Slave
 • RS232 порта
 • 2 порти за модули: 1 x сериска (RS232 / RS485) / Ethernet + 1 x CANbus
Unitronics VisiLogic training

Сакате да заштедите време за развој?

Samba 7.0″ за проекти со поширок екран на допир

 • Колор екран на допир: 7.0” 800 x 480 px
 • Графички приказ на вредности
 • Вградени екрани за аларми
 • Детекција на проблеми преку панел, а не преку компјутер
 • I / O: дигитални, аналогни, PWM
 • 2 независни самоприлагодливи PID јамки
 • Податочни рецепти и запис на податоци преку Data Tables
 • GPRS/GSM
 • TCP/IP via Ethernet
 • Праќање SMS, е-пошта
 • Далечински пристап
 • MODBUS, CANbus, CANopen, UniCAN, SAE J1939
 • DF1 Slave
 • USB порта
 • 2 порти за модули: 1 x сериска (RS232 / RS485) / Ethernet + 1 x CANbus

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news