Неверојатно моќни safety контролери

HY-TTC 500 safety контролни единици од TTControl се моќни и висококвалитетни safety контролери кои може едноставно да ги користите и кај најсложени безбедносни апликации. Благодарение на нивното компактно куќиште, тие се погодни за автомобилска индустрија, градежни возила и машини, или земјоделство.

За најсложени апликации

HY-TTC 500 се моќни и висококвалитетни safety контролери кои лесно може да ги користите и во најсложени апликации. Благодарение на нивното компактно алуминиумско заштитно куќиште, тие се погодни за автомобилска индустрија, градежна индустрија, и земјоделство.

Вие може да ги програмирате во C програмски јазик или CODESYS 3.0 околина.

Safety контролни единици HY-TTC 500

Сакате да набавите наши Контролери?

Висок перформанс и флексибилност

HY-TTC 500 апликации

Безбедносните контролни единици ќе Ве импресионираат со неверојатно моќен 180MhZ 32-bit dual-core ARM Cortex-R4 процесор кој ги исполнува сите барања за безбедност на Вашата мобилна апликација. Тие ќе Ве убедат и со нивната неверојатна флексибилност за I/O сигнали.

Сите 8 I/O пинови може да се дефинираат како напонски излези, дигитални излези, или аналогни влезови. Тоа овозможува индивидуална конфигурација на секој пин, и нагодување според потребите на Вашата апликација. Достапни се 3 варијанти на HY-TTC500 контролери кои се разликуваат според конфигурација на I/O сигнали.

Гарантирано високо ниво на безбедност

Safety контролната единица Ви гарантира високо ниво на безбедност кое дури и ги надминува барањата на многу safety стандарди:

 • EN ISO 13849 PL d и IEC 61508 SIL 2 TÜV safety контролни единици со safety сертификат
 • ISO 25119 AgPL d safety сертификат
 • Програмски софтвер CODESYS® Safety SIL 2, кој поддржува CANopen Safety Master, и посебно програмирање на безбедносен и стандарден програмски код
 • Стандардна CODESYS® софтверска околина за апликации кои немаат потреба од safety карактеристики
 • Дисконекција на излезни пинови во случај на опасност
HY-TTC 500 апликација

Сакате да дознаете повеќе?

Safety control units TTControl HY-TTC 500

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news