Нисконапонски прекинувачи од Benedict

 Benedict GmbH произведува и развива висококвалитетни нисконапонски прекинувачи тестирани според валидни меѓународни стандарди.

Гарантирана доверливост и безбедност

Benedict е светски производител на прекинувачи дизајнирани за работа во екстремни услови со гарантирана висока доверливост.

Сите нивни нисконапонски прекинувачи се произведени и тестирани според валидни меѓународни спецификации меѓу кои: VDE, BS, IEC препораки, и европски стандарди како IEC 947 и EN 60947. Тоа овозможува нивните нисконапонски прекинувачи безбедно да се користат ширум светот.

Кликнете тука за каталог
Benedict нисконапонски прекинувачи

Сакате да набавите наши Прекинувачи?

Посетете ја нашата B2B продавница
Benedict главни прекинувачи

ГЛАВНИ ПРЕКИНУВАЧИ

 • ON/OFF E-Stop прекинувачи
 • ON/OFF DC прекинувачи за фотоволтаици
 • Монтажа за DIN шина, за подлога, или за панел
 • Со квачило за врата
 • Рачки со мултибрава за највисока безбедност
 • Во компактно пластично куќиште
 • Различни дизајни и комбинации
 • Додатна опрема
Benedict гребенасти прекинувачи

ГРЕБЕНАСТИ ПРЕКИНУВАЧИ

 • ON/OFF AC прекинувачи
 • ON/OFF DC прекинувачи за фотоволтаици
 • Монтажа за DIN шина, за подлога, или за панел
 • Со квачило за врата
 • Преносни прекинувачи
 • Прекинувачи за ѕвезда-триаголник мотор стартери
 • Прекинувачи за мултиваријабилни брзини
 • Контролни прекинувачи
 • Додатна опрема
Benedict тастери

КОМАНДНА ОПРЕМА

 • Тастери – комплети
 • E-stop тастери
 • Дупли тастери
 • Вртливи прекинувачи, и повлекувачки прекинувачи
 • Вртливи прекинувачи со клуч
 • Контактни блокови со фасонки
 • Склопена командна опрема
 • Сијалици, додатоци
Benedict прекострујна заштита

ЗАШТИТА ПРЕКОСТРУЈНА/СТРУЈА НА КУСА ВРСКА

 • Заштита за мануелни мотор стартери
 • Варијанти со прекинувачи
 • Варијанти со вртливи прекинувачи
 • Во компактно пластично куќиште
 • Додатна опрема
Benedict мануелни мотор стартери

МАНУЕЛНИ МОТОР СТАРТЕРИ

 • Прекинувачи за мануелен старт
 • Помошни контактни блокови
 • Пренапонска заштита
 • Поднапонска заштита
 • Компактни куќишта
 • Додатоци
Benedict контактори

КОНТАКТОРИ

 • Микро контактори
 • Мини контактори
 • Контакторски релеи
 • Контактори за кондензатори
 • Контактори за контрола на насока
 • DC-прекинувачки контактори за фотоволтаици
 • Модуларни контактори
 • Ѕвезда-Триаголник мотор стартери
 • Стартери за контрола на брзина со промена на полови
 • O.L. стартери
 • Помошни контактни блокови
 • Термички прекострујни релеи
 • Додатна опрема

Сакате да дознаете повеќе?

Benedict Low Voltage Switchgear

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other news