Benedict електронски тајмер со 5 оперативни функции

Benedict моделот на електронски тајмер K3-T180 240 е мултифункционален производ кој лесно овозможува Вие да селектирате оперативни функции и временски интервал.

Селектирајте доверливи и точни функции

Benedict моделот на електронски тајмер K3-T180 240 е мултифункционален производ кој го заменува веќе недостапниот модел на пневматски тајмер K2-TP. Има 5 оперативни функции и 4 временски интервали.

Едноставната селекција на претпочитана оперативна функција и посакуван временски интервал овозможува едноставна, точна, и доверлива функција на тајмерот за секој работен напон (24–240 V AC/DC). А најдобро од сè е тоа што не Ви треба дополнително помошно напојување за тоа.

Benedict тајмер K3-T180 240 модел

Сакате да набавите наши Прекинувачи?

Карактеристики на K3-T180 240 модел

K3-T180 240 димензии, шема
 • Работен напон Ui: 400 V
 • Категорија AC1: 250V, 5A
 • Категорија AC1: 24V, 5A
 • Работна температура: -5∼+60 °C
 • Складишна температура: -40∼+70 °C
 • Напречен пресек на кабел: 0,5–4 mm²
 • Тип на шраф: PH1
 • Сила на затегнување: 1 Nm
 • Осигурувач: max. 5 A

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Electronic Timer K3-T180 240 Benedict

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other news