Yaskawa фреквентен регулатор GA700

 Со карактеристики како висока ефикасност, флексибилна моторна контрола, моќна и експанзиона функционалност, и огромна моќност GA700 фреквентниот регулатор од Yaskawa е Вашиот идеален избор за скоро секоја Ваша задача. Може лесно да го управувате преку Вашиот паметен мобилен.

Доверлив, моќен, и едноставен фреквентен регулатор

Серијата GA700 на фреквентни регулатори од Yaskawa е неверојатно доверлива, моќна, и едноставна опрема за Вашите индустриски апликации. Нејзината импресивна флексибилност, мала димензија, и вградени карактеристики Ви овозможуваат интеграција без вложен труд.

Паметните алатки како Startup Wizard, податочен logging, DriveWizard мобилна апликација, и многу повеќе Ви помагаат за време на конфигурацијата, и детекцијата на проблеми така што Ви штедат значително време. Дизајнирана за 10 години работа без одржување.

Кликнете тука за брошура

Сакате да набавите наши опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

Карактеристики

Yaskawa GA700 фреквентен регулатор
 • Тастатура
 • Дисплеј со висока резолуција
 • EMC филтер
 • DC филтер (над 22kW)
 • RS-485 (Modbus/Memobus)
 • Транзистор за кочење (до 75kW)
 • STO функција
 • SIL3, Cat3, Ple ниво на безбедност
 • Лесна странична инсталација
 • Вертикална или хоризонтална монтажа, по Ваш избор
 • Моќност: 0.4–630 Kw
 • Брзи и лесно пуштање во работа без претходно длабоко познавање
 • Висока ефикасност и флексибилност, за сите типови на апликации
 • Врвен квалитет и робусност
 • Богат избор на комуникациски протоколи
 • Bluetooth конекција

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Yaskawa GA700 frequency converter

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other news