Leuze DRT 25C тест за детекција

Приклучете се на Leuze вебинарот за нивниот DRT 25C дифузен сензор со динамичка референца кој доверливо детектира секаков тип на објект, без разлика на нивната боја, форма, и позадина. Експертите од Leuze ќе прикажат DRT 25C тест за детекција на повеќе од 30 објекти со различни форми и површини.

Детали за вебинар

Јазик: Англиски

Датум / Време: секое време

Времетраење: 30 min

Што ќе научите?

Благодарение на интелигентната CAT (Contrast Adaptive Teach) технологија, DRT 25C доверливо детектира секакво тип на објект како ‘девијација’ на површина на конвеер. Сензорот користи површина на конвеер наместо производ како референца.

Детекцијата зависи и од карактеристиките на површината на производот, како боја, сјај, транспарентност, со кои другите дифузни сензори имаат проблеми. Така, сега може доверливо да детектирате секаков тип на објект.

Детали за вебинар

Јазик: Англиски

Датум / Време: секое време

Времетраење: 30 min

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news