Bin Picking Studio – автоматизација за секого

Експертите од Photoneo ќе Ве водат низ главните предизвици за употреба на една од најуниверзалните алатки во индустриска автоматика – Bin Picking Studio, и ќе Ви прикажат најважни барања за системи за 3D машински вид. Приклучете ни се!

Детали за тренинг

Јазик: Англиски

Датум / Време: било кое време; on-demand вебинар

Времетраење: 90 min

Автоматизирајте процес без голем буџет

Во модерен индустриски свет, автоматизацијата е задолжителна. Photoneo сака да Ве припреми за сите предизвици кои таа ги носи. Затоа тие развија една од најуниверзалните алатки во индустриска автоматика – Bin Picking Studio. Ви дозволува да автоматизирате процес и без да имате голем тим од инженери ниту голем буџет. За оваа најуниверзална алатка за роботска интелигенција на пазарот, ниту еден предизвик не е преголем или премал!

Stanislav RUBINT, тим лидерот на Mechatronics, ќе Ве води низ главните предизвици со кои може да се соочите со употреба на Bin Picking Studio алатката. Плус, ќе Ве воведе во најважните барања за системи за 3D машински вид кај апликации за собирање на случајно распоредени објекти во сад.

  • барања за системи за 3D машински вид, и најголеми предизвици
  • Photoneo Bin Picking – собирање на случајно распоредени објекти во сад
  • Практична апликација

Детали за тренинг

Јазик: Англиски

Датум / Време: било кое време; on-demand вебинар

Времетраење: 90 min

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other news