Контролна конзола BDF 200-SD

Schmersal контролна конзола. Поддржува SD магистрала!

Конектирајте до 31 safety уред

Schmersal ја надополни својата линија на производи од областа на опрема за безбедност на машини. Контролната конзола BDF 200-SD која припаѓа во групата на електронски safety уреди, сега е достапна за Вас. Контролната конзола BDF 200-SD овозможува да конектирате e-stop тастер кој има улога на safety уред.

SD магистралата овозможува да конектирате до 31 safety уред во серија преку интерфејс за стандардни индустриски магистрали како Profibus, Profinet, Ethernet, CAN, и други.

Schmersal контролна конзола BDF 200-SD

Сакате да набавите наши опрема за Безбедност на машини?

Конектирајте со safety релеен модул или контролер

Schmersal контролна конзола BDF 200-SD

Може да поврзете safety сигнали на иста контролна конзола BDF 200-SD во серија. Вие може да го конектирате струјното коло на safety релеен модул или safety контролер.

Може да ги конектирате преку специјални Schmersal пасивни модули, кој ја олеснува конекцијата.

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

Schmersal BDF 200-SD control console

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news