Паметни очила и AR за Вашата работна сила

За поголеми бенефити од паметни очила, Vuzix вебинарот ги учи Вашите оператори да ја трансформираат нивната работна сила со AR технологија и паметни очила.

Детали за вебинар

Јазик: Англиски

Датум / Време: секое време

Времетраење: 60 min

Голем поврат на инвестиција

Минатите години донесоа безброј предизвици за сопствениците на бизнис. Невремиња поттикнуваат иновација, па така пионерите се потпреа на нови технологии за да пополнат празнини. Vuzix паметни очила беа изборот на многу големи и средни бизниси за заштита на работници.

Безброј бизниси заштедија време, пари, и повреди на работно место благодарение на носливи дисплеи. Без разлика дали сте во фаза на потрага или спремни сте да го преземете следниот чекор, овој вебинар ќе Ви помогне да ја забрзате Вашата одлука со совет од Vuzix експертите. Ќе бидат презентирани најтипични сценарија за употреба во индустрија, и тоа од теренска работа, логистика, до медицински цели.

Детали за вебинар

Јазик: Англиски

Датум / Време: секое време

Времетраење: 60 min

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other news