Pristupačan i pouzdan senzor slike

Vision senzori Cognex In-Sight 2000, odnosno senzori slike za proveru, su u osnovi industrijski senzori sa ugrađenom kamerom, procesorom, osvetljenjem i optikom. Oni kombinuju snagu In-Sight vision sistema sa jednostavnošću i pristupačnošću industrijskog senzora za rešavanje aplikacija za zaštitu od grešaka.

Snažan i modularan senzor slike

Takozvani kontrolni senzor slike je u osnovi industrijski senzor sa ugrađenom kamerom, procesorom, osvetljenjem i optikom. Nova In-Sight 2000 serija senzora slike kombinuje moćno softversko okruženje In-Sight sa jednostavnim, pristupačnim senzorom slike.

Zahvaljujući odličnoj kombinaciji već́ testiranih In-Sight alata i algoritama i novom modularnom dizajnu, konfiguracija senzora slike je brza i laka. Zajedno sa In-Sight Explorer EasyBuilder interfejsom, koji obezbeđuje brzo programiranje korak po korak, serija In-Sight 2000 omogućava čak i neiskusnim korisnicima da ostvare pouzdane kontrolne aplikacije.

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Instalirajte senzor slike sa lakoćom

Cognex In-Sight 2000 senzor slike

Modularni dizajn omogućava brzu zamenu svetla u boji, sočiva i ugradnju konektora. Tako se konfiguracija priključnih konektora može izvesti u pravoj ili ugaonoj izvedbi bez dodatne opreme.

Ovo osigurava maksimalnu fleksibilnost instalacije, pojednostavljuje ožičenje i smanjuje potrebu za dodatnim nosačima. Njegovo, patentirano, kružno LED svetlo visokih performansi takođe može da proizvede difuzno osvetljenje po celoj slici, čime se eliminiše potreba za skupim spoljnim osvetljenjem.

Ostvarite pouzdanu kontrolu

In-Sight 2000 modeli su svi idealni za optičku kontrolu jednostavnih aplikacija kao što su provera prisustva/odsustva i optimizacija proizvodnje u liniji.

Možete birati između 3 modela:

  • In-Sight 2000-110 i In-Sight 2000-120 sadrže DOBRE/LOŠE kontrolne algoritme.
  • Model In-Sight 2000-130 ima dodatne funkcije: pozicije, brojanje piksela, osvetljenost, kontrast, različita merenja i brojanje.
Cognex In-Sight 2000 senzor slike

Prednosti senzora slike

Cognex In-Sight 2000 senzor slike
  • Pristupačan vision senzor sa softverom In-Sight Explorer i EasyBuilder
  • Jednostavan za korišćenje za postojeće i za nove korisnike
  • Pouzdani Cognex alati i In-Sight algoritmi
  • Jedan program In-Sight Explorer za osnovna i napredna rešenja vision inspekcijskih sistema
  • Brzo zamenljivo osvetljenje i sočiva
  • Kompaktan modularni dizajn

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Cognex In-Sight 2000 senzor slike

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti