Basler pojačava CXP za pouzdanu kontrolu u proizvodnji i logistici

Basler boost serija nudi šest novih modela CXP kamera sa odličnim kvalitetom slike, zahvaljujući senzorima iz serije XGS ON Semiconductor. Iskoristite prednosti kamera za sve aplikacije koje zahtevaju visoku rezoluciju, brzo snimanje slike i visoku preciznost sa velikim vidnim poljem. Kod njih npr. obezbedite izuzetno pouzdanu kontrolu kvaliteta Vaših proizvoda u proizvodnji ili proverite veliki broj različitih kodova u logistici.

Brzo snimite slike visoke rezolucije

Basler-ova serija CXP kamera Boost je odličan izbor za aplikacije koje zahtevaju brzo snimanje slike visoke rezolucije i prenos podataka na velike udaljenosti.

Basler je vodeći međunarodni proizvođač visokokvalitetnih komponenti za obradu slike koje se mogu koristiti u širokom spektru aplikacija u oblastima fabričke automatizacije, logistike, maloprodaje i robotike. Njihovi proizvodi Vas ubeđuju izuzetnom pouzdanošću, odličnom vrednošću za novac i dugoročnom dostupnošću.

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Odaberite pravi model za Vašu aplikaciju

Basler Boost CXP kamere

Basler boost CXP kamere su idealna alternativa aplikacijama koje su zahtevale Camera Link ili CoaXPress 1.1 (CPX-6) vezu u prošlosti. Basler Boost CXP serija kamera sa CoaXPress 2.0 interfejsom (CXP-12) proširena je sa šest modela visoke rezolucije od 20/32/45 MP , sa mono i kolor senzorima serije XGS kompanije ON Semiconductor.

Pored toga, dopunili su postojeći asortiman ovih kamera testiranim senzorima Sony Pregius IMX255 (9 MP) i IMX253 (12 MP).

Obezbedite izuzetan kvalitet slike

Novi modeli Basler pojačanih CXP kamera sa moćnim CMOS senzorima sa globalnom tehnologijom zatvarača omogućavaju Vam da snimate slike visoke rezolucije brzinom do 45 kadrova u sekundi, bez izobličenja.

Za razliku od starijih CCD senzora, XGS senzori visoke rezolucije pružaju Vam izuzetan kvalitet slike uz nerazumno brzo snimanje po konkurentnoj ceni.

Basler pulse KAMERE ZA SKENIRANJE OBLASTI

Prenesite veoma brzo podatke

Visoku rezoluciju i brzinu snimanja slike obezbeđuje CXP 2.0 interfejs, trenutno jedan od najbržih interfejsa za podatke, sa kapacitetom prenosa podataka od <12,5 Gb u sekundi. Pruža Vam pouzdan prenos podataka do udaljenosti od 40 metara i istovremeno napajanje i aktiviranje kamera pomoću samo jednog koaksijalnog kabla.

Sa njim ćete pouzdano sinhronizovati više kamera sa malim kašnjenjem u sinhronizaciji i olakšati postavljanje vision inspekcijsih sistema za zahtevne aplikacije za obradu slike.

Izuzetna pouzdanost za širok spektar primena

Basler boost CXP serija kamera je idealan izbor za Vaše aplikacije, u kojima je neophodna pouzdana kontrola proizvoda i otkrivanje čak i najmanjih grešaka. Ove kamere visoke rezolucije koriste se uglavnom u proizvodnji poluprovodnika, fotonaponskih uređaja, elektronskih kola, ekrana, u automobilskoj industriji i na mnogim drugim mestima.

Prednosti visoke rezolucije i brzog snimanja slike dobrodošle su i u logistici, gde Vam je potrebno brzo i pouzdano snimanje velikog broja raznovrsnih barkodova i drugih kodova u većem vidnom polju.

Basler pulse KAMERE ZA SKENIRANJE OBLASTI

Pojednostavljena integracija i pristupačna cena

Basler Boost CXP kamere

Basler boost Bundle set uključuje kameru iz serije Boost CXP i pridruženu interfejs karticu, podržanu i na Windows i na Linux operativnim sistemima. Korišćenjem seta postižete proverenu, optimalnu i koordinisanu komunikaciju između komponenti. Pored značajno pojednostavljene integracije, možete iskoristiti i izuzetno povoljan odnos cene i performansi.

Nudimo i odgovarajuću originalnu dodatnu opremu: kablove za prenos podataka, kompatibilna sočiva i adaptere sa C, F i M42 nosačima, kao i odgovarajuće osvetljenje za različite primene vision inspekcijskih sistema.

Želite više informacija?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Basler Boost CXP kamere

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti