Tačan i jeftin draw-wire senzor

Draw-wire senzor WPS-MK88 Micro-Epsilon je specijalno dizajniran za serijske primene sa velikim brojem komada. Koristite ga za precizno merenje udaljenosti dok dobijate novi potencijal u dizajnu i optimizaciji troškova.

Kompaktan, pouzdan i pristupačan

Kućište senzora je napravljeno od jake i robusne plastike, što osigurava da senzor ima IP65. Visokokvalitetne komponente senzora obezbeđuju dug radni vek.

Dostupna su tri različita merna opsega, odnosno 2300 mm, 3500 mm i 5000 mm. Senzori imaju kvazi-beskonačnu rezoluciju i, u najboljem slučaju, linearnost od 0.15%.

Kao i analogne verzije sa potenciometrom, strujnim ili naponskim izlazom, dostupne su i digitalne verzije sa inkrementalnim ili apsolutnim enkoderima.

Želite kupiti naše Senzore?

Smanjite troškove proizvodnje

Draw wire senzor Micro-Epsilon MK88, aplikacija

Svi Micro-Epsilon draw-wire senzori koriste visoko fleksibilno čelično uže za merenje linearnog pomeranja. Bubanj na koji je namotano čelično uže je povezan sa senzorom koji daje izlazni signal u zavisnosti od položaja užeta. Ova merenja su izuzetno precizna, ali dinamična.

MK88 je posebno dizajniran za mobilne aplikacije u serijama kao što su pokretne dizalice ili mobilne radne platforme. Kombinacija dimenzija, robusnog dizajna, opsega merenja i odnosa cene čini MK88 jedinstvenim. Zbog toga ima potencijal da značajno smanji troškove proizvodnje.

Dizajniran za širok raspon primena

Draw-wire senzori iz serije MK88 se najčešće koristi u slučajevima kada se mere veće udaljenosti, obično od 50cm do 50m. Pošto je rastojanje između kontakata veće od 3mm, oni su u skladu sa standardom IEC 60335-1.

Takođe ga možete koristiti u:

  • aplikacijama za kontrolu položaja lifta (auto liftovi, putnički kranovi, teretni liftovi),
  • medicinskim primenama (određivanje položaja operacionog stola, položaja rendgenske glave tokom snimanja,…),
  • laboratorijskim merenjima različitih suspenzija (mostova, konstrukcija, mostova,…) ili temperaturnih pukotina,
Draw wire senzor Micro-Epsilon MK88

Želite saznati više?

Draw wire senzor Micro-Epsilon MK88

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti