Radarski senzor nivoa Turck

Iskoristite prednosti opsežnih funkcija analize Turck-ove nove porodice radarskih senzora nivoa LRS510 za izazovne aplikacije. Ovi senzori su nadogradnja ultrazvučnih i optičkih senzora. Precizno mere nivo i zapreminu rastresitih i tečnih medija u najtežim industrijskim okruženjima. Iskoristite prednosti IO-Link-a za jednostavno preuzimanje podataka!

Radarski senzor nivoa idealan za industrijsku automatizaciju

Merenja nivoa i zapremine u zahtevnom industrijskom okruženju zahtevaju posebno prilagođene proizvode. Takvi su IO-Link radarski senzori nivoa iz Turck-ove porodice senzora LRS510. Nakon nekoliko godina intenzivnog razvoja, ovi senzori ispunjavaju stroge zahteve industrijske automatizacije.

Porodica senzora LRS510 precizno i pouzdano meri nivo i zapreminu rastresitih ili tečnih medija u Vašim rezervoarima i silosima. Senzori sa zaštitom do IP67/69K se posebno preporučuju za primenu nivoa u fabričkoj automatizaciji, u kojoj su optički ili ultrazvučni senzori neprikladni zbog faktora smetnji kao što su prašina, vetar ili svetlost.

Kliknite ovde i preuzmite brošuru

Želite kupiti naše Senzore?

Posetite naš B2B store

Radarski senzor nivoa sa širokim rasponom merenja

radarski senzor nivoa LRS510 Turck silos

Radarski senzori nivoa LRS510 mere nivo i zapreminu u opsegu od 0.35 m do 10 m. Oni ispunjavaju stroge zahteve klasa zaštite IP67 i IP69K.

LRS radarski senzori sa slobodnim zračenjem takođe nude funkcije detaljne analize, koje su ranije bile dostupne samo u vrhunskim radarskim senzorima korišćenim u procesnoj industriji. Odsustvo metalne sonde za vođenje omogućava Vam da lako koristite senzor u higijenskim aplikacijama i pojednostavljuje puštanje u rad.

Pogledajte prednosti radarskog senzora nivoa

  • Pogodno za zahtevne uslove okoline u industrijskoj automatizaciji
  • Jedan proizvod koji meri rastojanje, nivo i zapreminu
  • Lako preuzimanje i konfigurisanje podataka sa Turck IO-Link glavnim uređajima
  • Neosetljivost na prisustvo predmeta (grejači, mešalice) u rezervoaru ili silosima zbog filtracije signala
  • Isti dizajn i kontrola kao i kod drugih Turck senzora iz Fluid 2.0 asortimana
  • Velika količina dodatnih informacija za obradu u aplikacijama za praćenje stanja u IIoT-u: pored jačine signala, ovo uključuje vrednosti temperature, radne sate ili cikluse prebacivanja. Ovo maksimizira pouzdanost merenja nivoa u zahtevnim aplikacijama.
radarski senzor nivoa LRS510 Turck tečnost

Želite saznati više?

radarski senzor nivoa LRS510 Turck

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti