Prenosnici pritiska za sve aplikacije

Turck-ov prošireni asortiman prenosnika pritiska, serije PT, pokriva zahtevne primene u sektoru mašinogradnje, u oblastima opasnim od eksplozije, u pomorstvu i u primeni kod vode za piće.

Prenosnici pritiska za zahtevne aplikacije

Turck želi da bude dobavljač tehnologije senzora fluida sa proširenom ponudom prenosnika pritiska: Kompaktna PT serija je razvijena da ispuni zahteve merenja pritiska ne samo u sektoru mašinogradnje.

Njihov robustan dizajn takođe omogućava visoko precizno merenje pritiska bez habanja i dugoročnu stabilnost čak i u teškim uslovima rada. Celokupna PT serija je UL sertifikovana i odobrena za Ex oblast, aplikacije kod vode za piće, kao i za pomorsku upotrebu.

prenosnici pritiska Turck

Želite kupiti naše Senzore?

Posetite naš B2B store

Pronađite optimalno rešenje

prenosnici pritiska Turck

Kupcima se obezbeđuju najčešći tipovi procesnih priključaka, sa različitim vrstama izlaznih signala, kao i keramičke i metalne merne ćelije, kako u standardnim mernim opsezima -1 do 1.000 bara, tako i u opsegu niskog pritiska do 600 mbar.

Sa ovim rasponom varijanti, Turck nudi optimalno rešenje za praćenje pritisaka u tečnostima i gasovima u mnogim primenama.

Kliknite ovde i preuzmite brošuru

Fleksibilni prenosnici pritiska

Sa razvojem novih predajnika Turck je bio u mogućnosti da optimizuje ne samo tehničke karakteristike već i ekonomsku efikasnost senzora. Širok asortiman standardnih proizvoda na zalihama, u kombinaciji sa kratkim vremenima proizvodnje za prilagođene varijante, povećava dostupnost i smanjuje troškove zaliha.

Ova fleksibilnost omogućava Turck-u da brzo reaguje na promene u potražnji tržišta i garantuje kratko vreme isporuke za PT senzore. Pored novih transduktora pritiska PT serije, Turck ima i manometar sa displejom i dugmićima za podešavanje rada sa digitalnim ili analognim izlazima, kao i IO-Link komunikaciju.

prenosnici pritiska Turck aplikacija

Želite saznati više?

prenosnici pritiska Turck

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti