DALI 2.0 LED drajver za digitalno zatamnjenje

LCM/PWM-DA2 serija LED drajvera za digitalno zatamnjenje kompanije MEAN WELL, koji je u skladu sa DALI 2.0 propisima, obezbeđuje jednostavno podešavanje, otvoren sistem i visoku kompatibilnost Vašeg sistema za kontrolu osvetljenja. Možete ga koristiti i za aplikacije za hitno osvetljenje (EL).

Iskoristite jednostavno podešavanje i visoke kompatibilnosti 

DALI 2.0 je standardizovani protokol (IEC 62386) za kontrolu osvetljenja u industriji, koji poboljšava i upotpunjuje celokupni DALI sistem osvetljenja. Digitalno osvetljenje omogućava jednostavno postavljanje kontrole osvetljenja i smanjenje troškova i radnog vremena ponovnog ožičenja.

Vodeći svetski proizvođač LED napajanja, MEAN WELL, dodao je modele usklađene sa DALI 2.0 u svoj asortiman digitalnih LED drajvera sa mogućnošću zatamnjivanja. Koristite serije LCM-DA2 i PWM-DA2 da lako podesite kontrolu osvetljenja, smanjite troškove energije i uštedite vreme ožičenja.

DALI 2.0 LED drajver za digitalno zatamnjenje Mean Well

Želite kupiti našu ostalu opremu za automatizaciju?

Kontrolišite svetlost u širokom rasponu primena 

Sa svim modelima LED drajvera za digitalno zatamnjenje iz serije LCM-DA2 i PWM-DA2, možete vrlo lako upravljati mnogim funkcijama širokog spektra LED svetala.

Možete ih koristiti za kontrolu unutrašnjeg, komercijalnog, kancelarijskog, kao i dekorativnog osvetljenja. Takođe možete uključiti DALI 2.0 uređaje nezavisnih proizvođača (npr. zidne prekidače, svetlosne senzore).

Dve serije LED drajvera za digitalno zatamnjenje 

LCM serija C.C režima ima ugrađenu DIP-SWITCH funkciju, pružajući višestruke funkcije podesivih struja. Podesiva izlazna struja smanjuje broj modela za različite LED module. LCM serija takođe ima funkciju zatamnjivanja i opcioni zidni prekidač.

Pored toga, PWM serija C.V režima se može primeniti na 12 V/24 V i 48 V za LED svetlosne trake. Lako možete instalirati svetiljke konstantne struje i konstantnog napona na istom projektu.

DALI 2.0 LED drajver za digitalno zatamnjenje Mean Well

Poštujte mnoge propise

DALI 2.0 LED drajver za digitalno zatamnjenje saglasnost

Serija DALI 2.0 LCM i PWM LED drajvera ne samo da je u skladu sa međunarodnim bezbednosnim sertifikatom već́ i sa IEC62386-101/102/207 i 251 funkcijama. Štaviše, ove serije su takođe u skladu sa EN61347-2-13 za aplikacije osvetljenja u hitnom slučaju.

Ovo Vam omogućava da kombinujete sistem rasvete u hitnom slučaju kako biste proširili opseg primene proizvoda. Kako se promoviše koncept DC House sa primenom DC osvetljenja, ove serije se mogu koristiti sa DC 380 V, podržavajući različite primene.

Pogledajte karakteristike DALI 2.0 LED drajvera 

  • Izlaz konstantne struje i podesiv dip prekidač (LCM serija)
  • Izlaz konstantnog napona sa 12 V/24 V/48 V (PWM serija)
  • Plastično kućište i dizajn klase II bez FG
  • Dizajn bez treperenja
  • Ugrađena aktivna PFC funkcija i efikasnost do 92%
  • Funkcije zatamnjivanja: DALI 2.0 i Push dim. (LCM serija)
  • Zaštita od prenapona sa 2 KV (L-N)
  • Zaštite: Kratak spoj/Prenapon/Previše temperature/Preopterećenje
DALI 2.0 LED drajver za digitalno zatamnjenje Mean Well

Želite saznati više?

LED drajver za digitalno zatamnjenje Mean Well DALI 2.0

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti