Sigurnosna svetlosna zavesa otporna na eksploziju

Sigurnosna svetlosna zavesa otporna na eksploziju MLC 520 kompanije Leuze Eletronic je sertifikovana za upotrebu u potencijalno eksplozivnim područjima grupe II, kategorije 3, zone 2 (gas) i zone 22 (prašina). MLC520 Ex serija je izuzetno čvrsta sigurnosna svetlosna zavesa tipa 4. Svi modeli imaju metalnu zaštitu i fleksibilan koncept pričvršćivanja, što omogućava lako i brzo rukovanje, integraciju i najefikasnije korišćenje uređaja od jednostavnih standardnih aplikacija do složenih kontrolisanih procesa zaštite.

Model tipa 4 za upotrebu u potencijalno eksplozivnim područjima

Sigurnosna svetlosna zavesa MLC 520 EX kompanije Leuze Eletronic ima integrisani trosmerni sistem za montažu i veliki 7-segmentni LED ekran. LED displej Vam pomaže da počnete, jer jasno pokazuje tačan položaj predajnika i prijemnika. Svetle zavese su dostupne u različitim dužinama od 600 mm do 1500 mm.

Dostupne su i dve različite rezolucije, 20 mm i 30 mm, pri čemu su oba modela dizajnirana da zaštite Vaše ruke. Sigurnosna zavesa odgovara bezbednosnoj kategoriji 4 i namenjena je zaštiti najopasnijih situacija.

Želite kupiti našu ATEX opremu?

Iskoristite povećane performanse

Ex sigurnosna svetlosna zavesa MLC 520 Leuze

Model MLC 520 EX nudi ugrađenu blokadu pokretanja/ponovnog pokretanja (RES) i nadzor kontaktora (EDM) za povećane performanse – uz veoma jednostavno rukovanje i integraciju.

Za slučajeve sa nekoliko zavesa postavljenih na malom prostoru, dostupna je dodatna serijska veza nekoliko uređaja sa sigurnosnim prekidačkim izlazima (OSSD). Zavese koriste infracrvene laserske diode i neosetljive su na ambijentalno svetlo.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Ex safety light curtain MLC 520 Leuze

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti