Barkod verifikator DPM visokih performansi

DataMan 8072V barkod verifikator visokih performansi je dizajniran za sve aplikacije u kojima je moćno i pouzdano rešenje koje Vam omogućava da pokažete usklađenost kvaliteta koda sa smernicama za standardizaciju industrije. On generiše izveštaj o proceni kvaliteta koda za lakše održavanje visokog kvaliteta etiketiranja.

Barkod verifikator za najteže uslove

Ručni verifikator barkodova DataMan 8072V karakteriše izuzetno brza obrada i kamera visoke rezolucije za snimanje i procenu čak i najizazovnijih i oštećenih barkodova.

Verifikator je takođe prepun moćnih opcija osvetljenja i najsavremenijih algoritama. Zajedno sa softverom DataMan Setup Tool, verifikator daje odlične rezultate, uvek iznova.

Želite kupiti našu opremu za logistiku?

Posetite naš B2B store

Osvetlite kodove na svim površinama pomoću barkod verifikator-a

Barkod verifikator Cognex DataMan 8072V

Kao jedini verifikator DPM koda na tržištu, nudi Vam opcije ugla osvetljenja od 30/45/90 stepeni, omogućavajući Vam da osvetlite kodove na teksturiranim, zakrivljenim, pa čak i visoko reflektujućim površinama.

Verifikator takođe kombinuje format prilagođen krajnjem korisniku za lako rukovanje i provereni softver za brzo i pouzdano čitanje i procenu najzahtevnijih kodova.

Kliknite ovde i preuzmite info-fajl

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Barkod verifikator Cognex DataMan 8072V

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti