Home/Sangel Systemtechnik

Sangel Systemtechnik

е признаен и доверлив производител на висококвалитетно LED индустриско осветление, кабелски склопови, и модули за инсталација.

Sangel Systemtechnik е почитуван партнер на многу водечки глобални индустриски компании, и нуди квалитетни „Made in Germany“ производи.

Кликнете тука за каталог
Sangel лого

Синоним за германски квалитет

Широк спектар на Sangel Systemtechnik групи на производи

Sangel Systemtechnik нуди широк спектар на производи и услуги од единечни компоненти до комплексни модули. Брзо реагираат и адаптираат решенија според Вашите потреби!

  • LED индустриско осветление

  • Паметни решенија за осветление

  • LED осветление по Ваша мерка

  • Додатоци за осветление

  • Кабелски склопови

  • OEM кабли по Ваша мерка

  • Модули за инсталација

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Стандардни или по Ваша мерка решенија

Sangel Systemtechnik е Вашиот совршен партнер за интелигентно осветление, кабелски склопови, и модули за инсталација. Нивните LED индустриски светилки гарантираат јасен поглед врз производните капацитети, и мануелни работни станици. Нивната светлина е функционална и ергономична.

Sangel Ви нуди цел спектар и развива кабелски склопови по мерка на Вашите барања. Од кабли за мотор или за повратна врска, до податочни кабли со бакарни или оптички влакна. Тие, исто така, нудат plug-and-play модули за инсталација по мерка на машината за производство – брзо, проверено, и секогаш флексибилно.

Сакате да набавите наши опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

Клучни предности на Sangel Systemtechnik

Прочитајте ги најновите вести од Sangel

  • LED Workplace luminaires Sangel

LED Workplace светилки од Sangel

Висококвалитетни LED светилки за долготрајно осветление на Вашето работно место. Подобрете ја благосостојбата и ефикасноста на Вашите вработени.

  • Sangel LED industrial luminaires

Sangel индустриски LED светилки

Со цел јасна видливост на Вашето работно место изберете LED светилки кои обезбедуваат висококвалитетна светлина на долг период и точно одговараат на Вашите барања.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.