Безжичен LED димер

MEAN WELL безжичниот димер ќе Ви помогне да затемните 12/24 V LED ленти. Нарачајте го WPD-06 димерот од MEAN WELL, доколку не сакате жици и дупки по Вашиот ѕид и сте изморени од честа замена на батерии во Вашиот далечински контролер за LED ленти.

Без батерии и одржување

Безжичниот WPD-06 димер од MEAN WELL е решение за Вашите предизвици со LED ленти! Работи со прекинувач без батерии. Монтажната плоча е совршено погодна за ѕид без дополнително ожичување.

И димерот и прекинувачот се опремени со EnOcean модули за примопредавање на безжични сигнали. Благодарение на доволните вградени генератори, EnOcean модулите не треба да ги одржувате! Димензиите на прекинувачот се прилагодени за стандардни дозни.

Сакате да набавите наши Други уреди за автоматика?

Карактеристики на WPD-06 димер

WPD-06 dimming device Mean Well
 • DIP прекинувач за нагодување на излезна струја
 • 6 изолирани и независни канали
 • Работна температура од -40 ℃ до + 60 ℃
 • Пластично куќиште усогласено со UL 94V-0 стандард
 • Усогласеност со сите MEAN WELL LED напојувања 10-32 V DC
 • Наменето за 12/24 V LED ленти и други LED светилки
 • Погоден за домашно, канцелариско, внатрешно декоративно осветление
 • Лесна конфигурација и инсталација
 • Заштита: Прекострујна
 • Димензии: 110 x 77 x 26.4 mm
 • 5 години гаранција

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

WPD-06 dimming device Mean Well

Subscribe to our newsletter!

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Don’t miss other related news

  Don’t miss other news