NDR серија за DIN шини

Mean Well напојувања NDR серија за DIN шини се исплатливи AC/DC напојувања со специјален тенок дизајн за индустриска средина.

Напојувања усогласени со индустриски стандарди

Напојувањата од NDR серија се верзија на напојувањата со прекинувачки регулатор од DR серија специјално дизајнирани за индустриска средина. Тенкото метално стандардно куќиште овозможува монтажа на DIN шини.

Со >90% работна ефикасност, цела серија работи на температура помеѓу -20 °C и 70 °C.

Mean Well NDR 480 24 серија DIN шина

Сакате да набавите наши Други уреди за автоматика?

Напојувања за разни апликации

Mean Well напојувања NDR серија DIN апликација

Достапни се напојувања до 480 W излезна моќност. Цела NDR серија е адаптирана за конекција со AC влезен напон помеѓу 90 V и 264 V, и усогласена со европскиот стандард EN61000-3-2 за емисија на хармоници. Mean Well напојувањата од NDR серија се користат во:

  • Индустриски контролни системи
  • Полупроводнички уреди
  • Индустриска автоматика
  • Електромеханички уреди, итн.

Имајте бенефит од нивната прекострујна-, пренапонска-, термичка-, и заштита од струја на куса врска. Цела серија е сертифицирана според стандардите за индустриска контрола UL508 и TÜV EN60950-1.

Сакате да дознаете повеќе?

Пополнете го формуларот за контакт и ние ќе Ви одговориме наскоро.

NDR DIN Rail Power Supplies from Mean Well

Subscribe to our newsletter!

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Don’t miss other related news

    Don’t miss other news