Radarski senzor nivoa Turck

Iskoristite prednosti opsežnih funkcija analize Turck-ove nove porodice radarskih senzora nivoa LRS510 za izazovne aplikacije. Ovi senzori su nadogradnja ultrazvučnih i optičkih senzora. Precizno mjere nivo i zapreminu rastresitih i tečnih medija u najtežim industrijskim okruženjima. Iskoristite prednosti IO-Link-a za jednostavno preuzimanje podataka!

Radarski senzor nivoa idealan za industrijsku automatizaciju

Mjerenja nivoa i zapremine u zahtjevnom industrijskom okruženju zahtjevaju posebno prilagođene proizvode. Takvi su IO-Link radarski senzori nivoa iz Turck-ove porodice senzora LRS510. Nakon nekoliko godina intenzivnog razvoja, ovi senzori ispunjavaju stroge zahtjeve industrijske automatizacije.

Porodica senzora LRS510 precizno i pouzdano mjeri nivo i zapreminu rastresitih ili tečnih medija u Vašim rezervoarima i silosima. Senzori sa zaštitom do IP67/69K se posebno preporučuju za primjenu nivoa u fabričkoj automatizaciji, u kojoj su optički ili ultrazvučni senzori neprikladni zbog faktora smetnji kao što su prašina, vjetar ili svjetlost.

Kliknite ovdje i preuzmite brošuru

Želite kupiti naše Senzore?

Posjetite našu B2B trgovinu

Radarski senzor nivoa sa širokim rasponom mjerenja

radarski senzor nivoa LRS510 Turck silos

Radarski senzori nivoa LRS510 mjere nivo i zapreminu u opsegu od 0.35 m do 10 m. Oni ispunjavaju stroge zahtjeve klasa zaštite IP67 i IP69K.

LRS radarski senzori sa slobodnim zračenjem također nude funkcije detaljne analize, koje su ranije bile dostupne samo u vrhunskim radarskim senzorima korišćenim u procesnoj industriji. Odsustvo metalne sonde za vođenje omogućava Vam da lako koristite senzor u higijenskim aplikacijama i pojednostavljuje puštanje u rad.

Pogledajte prednosti radarskog senzora nivoa

  • Pogodno za zahtjevne uslove okoline u industrijskoj automatizaciji
  • Jedan proizvod koji mjeri rastojanje, nivo i zapreminu
  • Lako preuzimanje i konfigurisanje podataka sa Turck IO-Link glavnim uređajima
  • Neosjetljivost na prisustvo predmeta (grijači, mješalice) u rezervoaru ili silosima zbog filtracije signala
  • Isti dizajn i kontrola kao i kod drugih Turck senzora iz Fluid 2.0 asortimana
  • Velika količina dodatnih informacija za obradu u aplikacijama za praćenje stanja u IIoT-u: pored jačine signala, ovo uključuje vrijednosti temperature, radne sate ili cikluse prebacivanja. Ovo maksimizira pouzdanost mjerenja nivoa u zahtjevnim aplikacijama.
radarski senzor nivoa LRS510 Turck tečnost

Želite saznati više?

radarski senzor nivoa LRS510 Turck

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Pretplatite se na naš newsletter!

    Ne propustite druge povezane vijesti