DALI 2.0 LED drajver za digitalno zatamnjenje

LCM/PWM-DA2 serija LED drajvera za digitalno zatamnjenje kompanije MEAN WELL, koji je u skladu sa DALI 2.0 propisima, obezbjeđuje jednostavno podešavanje, otvoren sistem i visoku kompatibilnost Vašeg sistema za kontrolu osvjetljenja. Možete ga koristiti i za aplikacije za hitno osvjetljenje (EL).

Iskoristite jednostavno podešavanje i visoke kompatibilnosti 

DALI 2.0 je standardizovani protokol (IEC 62386) za kontrolu osvjetljenja u industriji, koji poboljšava i upotpunjuje cjelokupni DALI sistem osvjetljenja. Digitalno osvjetljenje omogućava jednostavno postavljanje kontrole osvjetljenja i smanjenje troškova i radnog vremena ponovnog ožičenja.

Vodeći svjetski proizvođač LED napajanja, MEAN WELL, dodao je modele usklađene sa DALI 2.0 u svoj asortiman digitalnih LED drajvera sa mogućnošću zatamnjivanja. Koristite serije LCM-DA2 i PWM-DA2 da lako podesite kontrolu osvjetljenja, smanjite troškove energije i uštedite vrijeme ožičenja.

DALI 2.0 LED drajver za digitalno zatamnjenje Mean Well

Želite kupiti naše Ostale uređaje za automatizaciju?

Kontrolišite svjetlost u širokom rasponu primjena 

Sa svim modelima LED drajvera za digitalno zatamnjenje iz serije LCM-DA2 i PWM-DA2, možete vrlo lako upravljati mnogim funkcijama širokog spektra LED svjetala.

Možete ih koristiti za kontrolu unutrašnjeg, komercijalnog, kancelarijskog, kao i dekorativnog osvjetljenja. Također možete uključiti DALI 2.0 uređaje nezavisnih proizvođača (npr. zidne prekidače, svjetlosne senzore).

Dve serije LED drajvera za digitalno zatamnjenje 

LCM serija C.C režima ima ugrađenu DIP-SWITCH funkciju, pružajući višestruke funkcije podesivih struja. Podesiva izlazna struja smanjuje broj modela za različite LED module. LCM serija također ima funkciju zatamnjivanja i opcioni zidni prekidač.

Pored toga, PWM serija C.V režima se može primijeniti na 12 V/24 V i 48 V za LED svjetlosne trake. Lako možete instalirati svjetiljke konstantne struje i konstantnog napona na istom projektu.

DALI 2.0 LED drajver za digitalno zatamnjenje Mean Well

Poštujte mnoge propise

DALI 2.0 LED drajver za digitalno zatamnjenje saglasnost

Serija DALI 2.0 LCM i PWM LED drajvera ne samo da je u skladu sa međunarodnim bezbjednosnim certifikatom već i sa IEC62386-101/102/207 i 251 funkcijama. Štaviše, ove serije su također u skladu sa EN61347-2-13 za aplikacije osvjetljenja u hitnom slučaju.

Ovo Vam omogućava da kombinujete sistem rasvjete u hitnom slučaju kako biste proširili opseg primjene proizvoda. Kako se promoviše koncept DC House sa primjenom DC osvjetljenja, ove serije se mogu koristiti sa DC 380 V, podržavajući različite primjene.

Pogledajte karakteristike DALI 2.0 LED drajvera 

 • Izlaz konstantne struje i podesiv dip prekidač (LCM serija)
 • Izlaz konstantnog napona sa 12 V/24 V/48 V (PWM serija)
 • Plastično kućište i dizajn klase II bez FG
 • Dizajn bez treperenja
 • Ugrađena aktivna PFC funkcija i efikasnost do 92%
 • Funkcije zatamnjivanja: DALI 2.0 i Push dim. (LCM serija)
 • Zaštita od prenapona sa 2 KV (L-N)
 • Zaštite: Kratak spoj/Prenapon/Previše temperature/Preopterećenje
DALI 2.0 LED drajver za digitalno zatamnjenje Mean Well

Želite saznati više?

LED drajver za digitalno zatamnjenje Mean Well DALI 2.0

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti