Turck-ov TBEC interfejs za brze aplikacije RFID oznaka

TBEC modul iz Turck-a je kompaktni RFID I/O interfejs za EtherCat. Predstavlja savršeno rješenje za brzo pokretne RFID aplikacije, koje Vam omogućava da povežete do 128 glava za čitanje/pisanje. Iskoristite njegovu brzinu, robusnost, visok nivo zaštite IP67 / IP69K i koristite ga čak i u najzahtjevnijim industrijskim aplikacijama. Povezivanje do 128 glava za čitanje/pisanje i smanjen napor integracije predstavljaju stvarnu uštedu novca i vremena.

Turck-ov TBEC modul za brze i fleksibilne aplikacije

Turck, vrhunski proizvođač senzora i kontrolne opreme za automatizaciju, dodao je TBEC seriju svom asortimanu robusnih i kompaktnih RFID rješenja za brze interfejse za EtherCAT mreže. Ovaj brzi i robusni modul u potpuno zatvorenom plastičnom kućištu dolazi sa zaštitom IP67/IP69K.

Može se koristiti u proširenom temperaturnom opsegu od -40 °C do +70 °C. HF ili UHF glave za čitanje/pisanje mogu da rade istovremeno. Iskoristite prednost jedne metode povezivanja i integracije, pojednostavljujući aplikacije sa različitim propusnim opsegom i smanjujući opseg potrebnog inventara.

Želite kupiti našu opremu za identifikaciju?

Uštedite novac i smanjite napore integracije

TBEC Modul Turck

Turck-ov novi TBEC interfejs za Ethercat ima nekoliko prednosti:

 • Pristupačnost, jer možete da povežete do 128 glava za čitanje/pisanje na jedan modul,
 • Lako povezivanje i instalacija,
 • Fleksibilna upotreba za različite aplikacije
 • Kontinualni režim HF magistrale sa do 32 HF-sposobne glave za čitanje/upisivanje po kanalu
 • Mješoviti rad HF i UHF glava za čitanje/pisanje
 • Stepen zaštite IP65/IP67/IP69K
 • U interfejs podataka za praktično korištenje RFID funkcionalnosti

Smanjeni napori za puštanje u rad i ožičenje

Kao i drugi Turck-ovi multiprotokolski moduli (ProfiNet, Ethernet IP, Modbus TCP), TBEC također podržava HF kontinualni režim magistrale, koji Vam omogućava da povežete do 32 HF glave za čitanje/upisivanje sposobne za magistralu na jedan kanal interfejsa. Ovo značajno smanjuje napor ožičenja, troškove pokretanja i vrijeme puštanja u rad u aplikacijama sa mnogo pozicija za pisanje ili čitanje.

Dodatni senzori, svjetla i drugi aktuatori mogu biti povezani na osam univerzalnih DXP I/Os. Svi terminali su implementirani kao 5-pin M12 muški konektori, a napajanje (L-kodirano) je implementirano sa M12 tehnologijom napajanja koja je spremna za budućnost.

TBEC Modul Turck

Idealno za korištenje u veoma brzim RFID aplikacijama

TBEC Modul Turck aplikacija

Turck-ov TBEC je idealan za Vaše najbrže RFID aplikacije. Može se koristiti u mnogim aplikacijama, na primjer, u proizvodnji mašina i postrojenja, automobilskoj industriji i intralogistici.

Zahvaljujući integrisanom interfejsu RFID U-podataka sa brzim cikličnim prenosom podataka procesa, HF i UHF funkcijama (npr. režim mirovanja) može se pristupiti brzo i lako. EtherCat modul je stoga idealan izbor za Vaše RFID aplikacije koje uključuju oznake u veoma brzom nizu, kao što je viseća roba u rukovanju materijalima.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  TBEC Modul Turck

  Pretplatite se na naš newsletter!

   Ne propustite druge povezane vijesti