Sangel Systemtechnik

është një prodhues i njohur dhe i besueshëm i ndriçuesve industrialë LED, montimeve të kabllove dhe moduleve të instalimit me cilësi të lartë.

Sangel Systemtechnik është një partner i respektuar i shumë kompanive prodhuese kryesore botërore dhe ofron produkte cilësore “Made in Germany”.

Sangel logo

Partneri juaj për ndriçimin, kabllot dhe modulet e instalimit

Njihuni me grupet e produkteve të Sangel Systemtechnik

Sangel ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, duke filluar nga komponentë të vetëm në module komplekse.  Shpejtoni dhe përshtatni një zgjidhje të personalizuar sipas nevojave tuaja!

  • Ndriçues industrial LED

  • Zgjidhje ndriçimi smart

  • Ndriçues LED me porosi

  • Aksesorë ndriçues

  • Asambletë e kabllove

  • Kabllo me porosi dhe OEM

  • Modulet e instalimit

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Shfrytëzo zgjidhje standarde dhe me porosi

Sangel Systemtechnik është partneri juaj i përsosur për ndriçimin inteligjent, montimet e kabllove dhe modulet e instalimit. Ndriçuesit e tyre industrialë LED sigurojnë një pamje të qartë brenda dhe në objektet e prodhimit, si dhe stacionet e punës manuale. Drita e tyre është funksionale dhe ergonomike.

Sangel ofron të gjithë spektrin ose zhvillon montime kabllosh të përshtatura për kërkesat tuaja, qofshin kabllo motorike ose kthyese, të dhëna nëpërmjet bakrit ose fibrës. Ato ofrojnë gjithashtu module instalimi për prizë dhe vendojsje në punë për një prodhim makinerie të përshtatur – të shpejtë, të kontrolluar dhe gjithmonë fleksibël.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Përparësitë kryesore të Sangel Systemtechnik

Lexoni lajmet më të fundit të Sangel